Albanias #1
Epoxy Reseller

Tek Epoxy Resin Albania do te gjeni kualitetin dhe cmimin me te mire ne treg!

Miresevini tek Epoxy Resin Albania

Atje ku ne ndertojme vizionin tend

Ndersa zgjedhja e kompanise se duhur të dyshemeve epokside eshte nje perpjekje qe mund te filloje ne internet, qellimi yne perfundimtar eshte nje marredhenie personale dhe afatgjate me klientet tane.

Pra, pavaresisht nese eshte hapesira juaj e shtepise, e biznesit, tregtare, mjekesore apo e shitjes me pakice, ne perpiqemi te japim cilesine dhe pervojen e pashembullt qe do t’ju mbaje te ktheheni per projektin tuaj te ardhshem.

Ne krenohemi qe jemi kompania me e mire e dyshemeve epokside ne Shqiperi. Per shkak te kesaj, ne e marrim seriozisht reputacionin tone.

Nga materialet qe perdorim dhe miratojme, deri te procesi rigoroz i certifikimit per instaluesit, ne i ofrojme çdo klienti sherbimin me te mire te mundshem.

+355 68 874 4889

about-img.jpg

Konsulte Falas

Diskuto nevojat e biznesis tend duke bere nje konsulte me ne dhe merr nje kuote.

photo_2022-10-20_11-36-49

Specializimet Tona

Veprave Artistike

Krijojmë vepra artistike unike dhe të përkohshme duke përdorur teknikën e epoxy-s.

Restaurimi dhe Riparimi me Epoxy

Specializohemi në restaurimin dhe riparimin e objekteve të dëmtuara duke përdorur teknikat dhe materialet e epoxy-s.

Izolim dhe Dhoma Frigoriferike me Epoxy

Ofrojme shërbime të specializuara në izolimin dhe ndërtimin e dhomave frigoriferike me përdorimin e epoxy-s për të siguruar kontrollin termal.

Krijimi i Dyshemeve Epoxy

Specializohemi në instalimin dhe krijimin e dyshemeve të epoxy-s, duke ofruar zgjidhje të veshjeve të veçanta dhe të rezistente për hapësirat komerciale dhe rezidenciale.

Mobilje Epoxy

Krijojmë tavolina moderne dhe të personalizuara.

Pishina të Epoxy-s

Specializohemi në ndërtimin dhe restaurimin e pishinave me përdorimin e teknikës së epoxy-s, ofruar materiale të qëndrueshme dhe të cilësisë së lartë për një pishinë të bukur dhe funksionale.

Projektet Tona Te fundit

Nje perzgjedhje e punimeve te perfunduara dhe  ne vazhdim.

Clients
Projects
Repairing
Awards