Sherbimet Tona

Specializimet Tona

Veprave Artistike

Krijojmë vepra artistike unike dhe të përkohshme duke përdorur teknikën e epoxy-s.

Mobilje Epoxy

Krijojmë tavolina moderne dhe të personalizuara.

Krijimi I Dyshemeve Epoxy

Specializohemi në instalimin dhe krijimin e dyshemeve të epoxy-s, duke ofruar zgjidhje të veshjeve të veçanta dhe të rezistente për hapësirat komerciale dhe rezidenciale.

Izolim Dhe Dhoma Frigoriferike Me Epoxy

Ofrojme shërbime të specializuara në izolimin dhe ndërtimin e dhomave frigoriferike me përdorimin e epoxy-s për të siguruar kontrollin termal.

Restaurimi Dhe Riparimi Me Epoxy

Specializohemi në restaurimin dhe riparimin e objekteve të dëmtuara duke përdorur teknikat dhe materialet e epoxy-s.

Pishina Të Epoxy-S

Specializohemi në ndërtimin dhe restaurimin e pishinave me përdorimin e teknikës së epoxy-s, ofruar materiale të qëndrueshme dhe të cilësisë së lartë për një pishinë të bukur dhe funksionale.

Ne Ofrojme Sherbimin Me Te Mire Ne Industri

Kontaktoni me Poshte