Rreth Nesh

our-story-img.jpg

Historia Jone

Ne vitin 2017, nje grup sipermarresish pane nje mundesi ne industrine e dyshemeve epokside. Ata vune re se ndersa dyshemete epokside ishin te qendrueshme dhe te qendrueshme, atyre u mungonte terheqja estetike dhe opsionet e personalizimit qe ofronin materialet e tjera te dyshemese. Keshtu, ata vendosen te hapin nje kompani rezinash, te quajtur Epoxy Resin Albania, me synimin per te sjelle risi ne industrine e dyshemeve epokside.

Ne vetem pak vite, Epoxy Resin Albania ishte bere lider ne industrine e dyshemeve epoksi, i njohur per produktet e tij me cilesi te larte dhe perkushtimin ndaj inovacionit. Modelet e tyre unike dhe opsionet e personalizueshme i kishin transformuar dyshemete epokside nga nje domosdoshmeri funksionale ne nje zgjedhje elegante dhe të dëshirueshme te dyshemese si per pronat rezidenciale ashtu edhe ato komerciale.

Ndersa kerkesa per produktet e tyre u rrit, Epoxy Resin Albania vazhdoi te investoje ne kerkim dhe zhvillim, duke u perpjekur gjithmone te permiresoje dhe te shtyje kufijte e asaj qe ishte e mundur me dyshemete epokside. Sot, kompania mbetet ne krye te industrise se dyshemeve epokside dhe vazhdon te sjelle produkte te reja dhe emocionuese ne treg.

Ne I kuptojme Kerkesat Tuaja

Besojmë në cilësinë dhe përulësinë ndaj klientëve tanë, duke u përpjekur gjithmonë për të kuptuar plotësisht kerkesat dhe nevojat tuaja. Në bashkëpunim me ju, ne ndërtojmë lidhje të qëndrueshme dhe krijojmë produkte dhe zgjidhje të përshtatshme për ju.

Ne punojme Me Kualitet

Duke përdorur teknologjitë më moderne dhe një ekip të përvojshëm, ne sigurojmë përfundimtarisht përfundime të shkëlqyera të epoksisë për projekte të ndryshme industriale dhe kreative. Zgjidhni eksperiencën tonë dhe jemi të sigurtë se do të jeni të kënaqur me rezultatet.

Ne Sjellim Perfundimin e Deshiruar

. Me një pasion për krijimtarinë dhe vëmendje ndaj detajit, ne sigurojmë që vizioni juaj i dëshiruar të realizohet pa gabime. Shfletoni portofolin tonë dhe lejoni që, me ekspertizën tonë në artizanatin e rëshirës së epoksidit, të materializojmë dizajnet e ëndrrave tuaja në realitet.

Ne Ofrojme Sherbimin Me te Mire Ne Industri

Kontaktoni me Poshte